Ricky Martin szexuális zaklatással vádolja unokaöccse - ifaktor
Ricky Martin a koncertjén táncol

Az énekes akár ötven évre is börtönbe kerülhet.


Nemrég Ricky Martin unokaöccse megdöbbentő vallomással állt a nagyvilág elé. A 21 éves Dennis Yadiel Sanchez azt állítja, hogy hét hónapig szexuális viszonyt folytatott az egyébként hosszú évek óta stabil vagy legalábbis stabilnak tűnő házasságban élő Ricky Martinnal, amely során az énekes fizikailag és érzelmileg bántalmazta.

Az unokaöcs távolságtartási végzést kért a bíróságtól Martin ellen, Sanchez szerint a négygyerekes családapa nem viselte jól a szakítást, többször felbukkant a házánál, mégpedig erősen illuminált állapotban és bedrogozva. Sanchez személyes biztonságának védelme érdekében kérte a távoltartási végzést az énekes ellen, mert félti saját testi épségét.

​ Ricky határozottan tagadja az unokaöcs beszámolóját, miszerint az énekes állítólag üldözte és zaklatta őt. Továbbá az énekes állítása szerint gusztustalannak a vádak és közvetlenül a bíróhoz fog az ügyben fordulni.

"A távoltartási végzést teljesen hamis állítások alapján rendelték el ellenem, így meg is teszem ellene a tényekkel alátámasztott megfelelő jogi lépéseket, mindezt azzal a méltósággal, amely mindig is jellemzett"

– írta Ricky Martin a közösségi oldalán.

A hírek szerint Ricky akár 50 év börtönt is kaphat, ha a vérfertőzéssel kapcsolatos bűncselekménnyel elítélik, de forrásaink szerint nincs ilyen nyomozás csak a polgári távoltartási végzést adták ki ellene. Ricky ügyvédje azt mondta, hogy az unokaöcs mentális egészségügyi problémákkal küzd, amit Ricky bátyja is alátámasztott az interneten.

,,Sajnos az illető, aki ezeket a hamis vádakat megfogalmazta, súlyos mentális problémákkal küzd. Ricky Martin természetesen nem volt és soha nem is lesz semmilyen szexuális kapcsolatban az unokaöcsével. Az állítás nem csak hamis, hanem kifejezetten gusztustalan. Reméljük a fiatalember minden segítséget megkap, amelyre szüksége van. De mindenekelőtt bízunk abban, hogy amint a bíró megkapja a tényeket, visszautasítja a keresetet"

– jelentette ki az ügyvéd

(Blikk)


Ne hagyd ki!