A Ricky Martin ellen szóló távolságtartási végzés hamis? - ifaktor
Ricky Martin a koncertjén táncol

Ricky Martin reagált az ellene elrendelt lakhelyelhagyási tilalomra, és azt állítja, hogy az állítások "teljesen hamisak".


Egy Puerto Ricó-i bíró lakhelyelhagyási tilalmat adott ki az ismert zenész, Ricky Martin ellen. Ő azonban „teljesen hamisnak” nevezi az ellene felhozott vádakat.

,,A távoltartási tilalom pénteki aláírása után a rendőrség megpróbálta kézbesíteni a parancsot Martinnak a doradoi Puerto Ricó-i otthonában"

–erősítette meg Axel Valencia nevű rendőrségi szóvivő az Associated Pressnek.

A szóvivő hozzátette, hogy nem tud részleteket megosztani arról, hogy ki kérte a lakhelyelhagyási tilalmat, mert azt Puerto Rico családon belüli erőszakról szóló törvénye alapján nyújtották be. A Telemundo jelentése szerint a személy nem Martin férje, Jwan Yosef.

A szóvivő azt is elárulta, hogy a távoltartási tilalom megakadályozza, hogy az énekes felvegye a kapcsolatot azzal, aki ezt kérte, de egy Puerto Rico-i újság szerint a végzésben az áll, Martin és a benyújtó hét hónapig randevúzott egymással, majd két hónapja szakítottak. A bíró a tárgyaláson dönt a végzés visszavonásáról.

A TODAY-vel július 3-án, vasárnap megosztott nyilatkozatukban Martin képviselői azt mondták:

„A Ricky Martin elleni állítások, amelyek védelmi határozathoz vezetnek, teljesen hamisak és kitaláltak. Nagyon biztosak vagyunk abban, hogy amikor a valódi tények kiderülnek ebben az ügyben, ügyfelünk, Ricky Martint teljes mértékben igazolni fogja.”

Bár Valencia nem tudta megosztani a meg nem nevezett személy kilétét az nyilvánossággal, azt mondta, hogy a lakhelyelhagyási tilalmat benyújtó személy nem ment először a rendőrségre. Ehelyett az ismeretlen fél közvetlenül a bírósághoz fordult.


Ne hagyd ki!