Rihanna gyermekének apjánál, fegyvert találtak a rendőrök - ifaktor
A$AP Rocky és Rihanna

Meglepetésszerű házkutatást tartottak Rihanna kedvesénél, akinél fegyvereket találtak a rendőrök.


Még korábban, a most szülni készülő Rihanna kedvese, A$AP Rocky neve is felmerült egy Hollywood-i lövöldözésben, ahol bizonyítékok hiányában nem állítottak elő senkit még. Most azonban egy nagyon fontos darabot sikerülhet beilleszteni a kirakósba, ha kiderül, hogy a rapper most lefoglalt fegyverei közül, valamelyikkel lőttek.

Egyelőre azt sem tudni, hogy egyáltalán Rocky húzta meg a ravaszt, ezért ballisztikai vizsgálatot végeznek a házában talált összes fegyveren, így pedig kiderülhet, valóban meghúzta-e a ravaszt a rapper, ami egy ember halálát okozta. Ha pedig nincs köze hozzá, akkor visszakereshetik, kitől vette, esetleg hogy került hozzá a fegyver.

A rapper sajtósai szerint lesokkolódtak a házkutatáson és azon, hogy egyáltalán továbbra is felmerülhet a rapper neve az ügyben. A házba a rend őrei szó szerint betörtek, és mindent átnéztek, lefoglaltak. Elmondásuk alapján azért csaptak le meglepetésszerűen, hogy elkerülhessék az esetleges bizonyítékok eltüntetését. Ha pedig bármiben bűnösnek nyilvánítják Rockyt, akkor Rihanna kénytelen lesz egyedül megszülni a gyereküket és felnevelni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!