Robban a TV2 új sorozata: Oltári történetek - ifaktor
Egy jegyespár egy bár udvarán áll
Ingyenes kép: menyasszony, falu, kerékpár, vőlegény, szüret ...

Robban a TV2 új sorozata: Oltári történetek

Augusztus 23-tól egy teljesen új műsort láthatunk egy egész héten keresztül a TV2-n, melynek neve az Oltári történetek lesz.


A műsor minden epizódja egy-egy esküvő komplikációit fogja bemutatni. Lesznek komikus, megmosolyogtató sztorik is, de a legjellemzőbb a dráma lesz, sőt adott esetben krimire is emlékeztető epizódokat láthat majd a nagyérdemű.

Az első évadban bemutatásra kerülő részekben (öt epizód) feltűnik többek között Görög Zita, Andrei Manga, Kálloy Molnár Péter, R. Kárpáti Péter, Sipos Viki és Xantus Barbara is.

A párok sokszor már az előkészületek során váratlan nehézségekkel fogják szemben találni magukat. Lesz, hogy eltűnik a menyasszony (vagy a vőlegény), de az ara elrablása sem lesz szokatlan a sorozatban.

Olyan epizód is lesz, ahol az esküvő napján derül ki, hogy a vőlegénynek eltitkolt gyereke van, de persze a viccesebb részekben például a menyasszonyi ruha is eltűnik.

Az egybekelők mind a boldogító igen kimondására várnak, ám ez nem mindannyiójuknál fog beteljesülni.

A sorozat minden héten augusztus 23-tól kezdődően a Totem című műsor után lesz műsorra tűzve, a további részek pedig ősszel lesznek láthatóak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!