Robert Downey Jr és Matt Damon egy világháborús filmben - ifaktor
Robert Downey Jr és Matt Damon egy közös képen

A világhírű rendező Christopher Nolan által rendezett „Oppenheimer" című filmben együtt fog játszani a két világhírű színész, Matt Damon és Robert Downey Jr.


A film a második világháború időszakára kalauzol vissza minket, ahol az atombomba ledobását követő drámát is fejetlenséget elevenítik meg.

A film egyik főszereplője a „Peaky Blinders" Tommy Shelbyje, Cillian Murhpy lesz, mint J. Robert Oppenheimer. Emily Blunt pedig az ő feleségét, Katherinet fogja alakítani. Egyelőre nem tudunk sokat a filmről, csak annyit, hogy Oppenheimer sztoriját fogja követni, aki egy a Manhattan-projekten dolgozó fizikus, akit csak úgy emlegetnek, mint az „Atombomba atyja". Egyelőre az, hogy Robert Downey Jr. és Matt Damon milyen szerepet játszanak majd a filmben, még nem derült ki.

Az Universal Pictures úgy írta körbe a filmet, mint egy:

„Epikus thriller, ami egy rejtélyes ember paradoxába dobja be a nézőt, miszerint ahhoz, hogy megmentse a világot, előtte el kell pusztítsa azt."

A film költsége 100 millió dollár (31 milliárd forint). Az Universal ezen filmért folytatott küzdelemben, legyőzte a Paramountot, a Sonyt és a Warner Bros.-t is.

A film 2023. július 21-én érkezik a mozikba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!