November 11-től látható Stallone utolsó Rocky filmje - ifaktor
Sylvester Stallone, Ivan Drago a Rocky 4-ben.
November 11-én jelenik meg Sylvester Stallone utolsó nagy dobása Rocky-ként, hiszen a Rocky 4-ből elkészítették a rendezői változatot (a filmnek maga Stallone volt a főszereplője és rendezője is egyben).


A történet szerint az Amerikai Egyesült Államokba érkezik a veretlen szovjet ökölvívó bajnok, Ivan Drago és a már visszavonult Apollo Creed – barátja, Rocky rossz előérzete ellenére – ringbe száll ellene egy bemutató mérkőzésen. Creed életét veszti a szorítóban, így Rocky barátja emlékére, bosszút forralva száll szembe az orosz óriással.

Ez film jelentette a berobbanást Dolph Lundgrennek, aki a félelmetes Ivan Drago szerepében hamar a nézők kedvencévé vált. Nem véletlen, hogy a Creed 2-ben visszahozták a karaktert, és az idősödő Drago fia és Apollo Creed gyermeke, Adonis csapott össze a ringben.

A Rocky 4 mellesleg a franchise legjövedelmezőbb filmje lett, noha kritikusi szempontból nem aratott osztatlan sikert. Ez a mostani változat hozzávetőleg 40 percnyi anyagot ad az eredeti játékidőhöz, így például az Apollo és Drago közti végzetes küzdelem hosszabb, fájdalmasabb lesz, na meg kikerül belőle a hírhedt robot, amelyet sokan meglehetősen cinkesnek tartottak annak idején, és persze kimaradt jeleneteket is láthatunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!