RTL Klub: kemény menet lesz az idei X-Faktor - ifaktor
Az X-Faktor 10. évadának mentorai: ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és Csobot Adél.
Az RTL Klub egy kis kedvcsináló videót tett közzé a jubileumi X-Faktor évad előtt, amire már nem kell sokat várniuk a rajongóknak!


Úgy tűnik, hogy idén is legkülönfélébb produkciókra és balhékra számíthatunk az X-Faktorban. Ráadásul az idei szezon eddig nagyon „háborúsra" sikeredik az RTL és a TV2 között, hiszen minden eddiginél több szuperprodukció kerül a két vezető kereskedelmi csatorna képernyőjére.

A TV2-nél a hétvégén indul a nagysikerű Dancing with the Stars új évada, míg a Sztárban Sztár leszek! már egy ideje a képernyőn van. Eközben az RTL-en minden nap megtekinthetik a nézők a Survivor című tűlélőreality-t (a konkurensnél is futott hasonló formátumban a Totem, de az kisebb csalódás lett végső soron – a szerk.), vagy éppen hétvégente az Álarcos énekest, amelyhez hamarosan az X-Faktor is csatlakozik.

Ne feledjük a jubileumi évad két visszaemlékező adással, az X-Faktor Sztorival indul Szeptember 25-én és október 2-án, majd október 9-én startol az új évad az első válogatóval. Ne feledjük, változott a mentorok felállása is, mivel Dallos Bogi nem vállalta a folytatást, aki időközben egy másik mentor, Puskás Peti felesége lett, és a karrierjére koncentrál.

Az ő helyét a korábban az X-Faktorban befutó Csobot Adél foglalta el, míg a többi mentor személye változatlan maradt.

A műsorvezető pedig az RTL Reggeli egyik házigazdája, Miller Dávid lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!