Ezen a hétvégén tényleg érdemes a TV2-öt és az RTL-t nézni - ifaktor
Az X-Faktor 12 versenyzője és a mentorok.
Míg a TV2 három népszerű, nagyszabású showműsora is döntőhöz érkezik a napokban, addig az RTL-en az X-Faktor első élő showjával igyekeznek keresztbe tenni kereskedelmi riválisuknak.


Jön a döntők hétvégéje, pénteken a Ninja Warrior Hungary-ben, szombaton a Dancing with the Stars parkettjén, vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek!-ben ér véget a hetek óta tartó küzdelem.

Pénteken a Ninja Warrior Hungary eddigi legkeményebb és legnehezebb pályáján csapnak össze a legjobbnak bizonyuló nindzsák, és kiderül, hogy ki lesz az idei széria győztese.

A szombaton jelentkező Dancing with the Stars-ban négy páros maradt versenyben: Tóth Andi Andrei Mangrával, Árpa Attila Stana Alexandrával, Kamarás Iván Mikes Annával, és Kinizsi Ottó Szőke Zsuzsannával táncol majd a fináléban, ahol a Gabriella Spanic-kal kiegészült zsűri már nem pontoz, csak véleményezi a látottakat, míg a döntés a nézők kezében van.

Szombat este az X-Faktor első élő adása lesz a Dancing with the Stars kihívója a nézettségi versenyben. Az első adásban rögtön négy énekes kiesésének is szemtanúi lehetünk (ha Osváth Zsolt nem tévedett – a szerk.).

Vasárnap a Sztárban Sztár leszek! esetében megtudhatjuk, hogy ki lesz „Az Ország Legsokoldalúbb Előadója" díj nyertese. A döntőben öten: Szakács Szilvi, Pál-Baláž Karmen, Hadas Alfréd, Gábor Márkó és Csiszár István csap össze. A versenyzők egy egyéni produkcióval és egy sztár-duettel lépnek színpadra, Szakács Szilvi Rácz Gergővel, Pál-Baláž Karmen Takács Nikolassal, Hadas Alfréd Király Viktorral, Csiszár István Mikósa Erikával, Gábor Márkó pedig Radics Gigivel fog énekelni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!