Rubint Rékát Alakreform tábora miatt támadják:"Szégyen" - ifaktor
Rubint Réka, SChobert Lara és a Neoton az Alakreform táborban.
Rubint Rékát minden oldalról támadják, amiért elfajult az Alakreform tábora egy balatoni luxushotelben.


Elég meredek kommentek keringenek a neten azoktól a vendégektől, akik ugyanabban a hotelben szálltak meg a hétvégén, ahol Rubint Réka Alakreform tábora is volt. Több fotó is kering a közösségi médiában, amelyeken a táborosok az asztalokon táncolnak, míg néhány vendég a Facebookon kelt ki magából a történtek miatt.

„Sajnálattal olvastam a történteket. Remélem ilyen nem fog ott többet előfordulni és nem fogja lerontani a szálloda színvonalát és eddigi jó hírnevét. Ezek a "táncosok" ugrálók, mit gondolnak magukról? Szégyen így viselkedni!”

– írta egye kommentelő, de Rubint Réka is reagált a történtekre.

Egy kommentelő által feltöltött fotó az estéről, amikor az asztalon táncolnak.

„Első körben szeretném tisztázni: azt gondolom, hogy semmit olyat nem tettünk, amit máskor, más helyen ne tettünk volna meg. A múlt hétvégi rendezvény volt a 116. Alakreform táborunk, a füredi helyszínen pedig a nyolcadik. Minden egyes táborunk alkalmával a délelőttök edzéssel, az este pedig egy fergeteges bulival zárul. A szombat esti Farsangi bál a jelmezes beöltözés miatt feledhetetlen élményt nyújtott, de a buli hangulata semmivel sem volt több vagy kevesebb, mint máskor, éppen ezért nem érzem emiatt hibásnak magam.”

– nyilatkozta a fitneszkirálynő a Borsnak. Az eseményre egyébként sztárfellépőként hivatalos volt a Neoton Família és Nótár Mary is. Rubint Réka szerint sok vendég ingyen bulizott az általa fizetett koncerten - holott nem is volt Alakreformos. Azt is el tudja képzelni, hogy éppen ezek az emberek hőzöngenek most felháborodva.

Mindenesetre a Hotel is nyilvánosságra hozott egy közleményt az estével kapcsolatba, amelyben tagadják, hogy táncoltak volna az asztalokon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!