Rubint Réka még 25 évig edzéseket szeretne tartani - ifaktor
Rubint Réka egy sötétszürke fotelen ül
Felháborító! Rubint Réka gusztustalan beszólást kapott képéhez
Instagram/@sugarbird_westend

Rubint Réka még 25 évig edzéseket szeretne tartani

Rubint Réka nem csak azt árulta el Instagram-oldalán, hogy még ennyi ideig tervez edzéseket tartani az érdeklődőknek, de azt is, hogy honnan szerzi a rengeteg energiát a mindennapjaihoz.


Rajongói folyamatosan kérdezik Rubint Rékától, mi a titka. Ugyanis a fitneszguru folyamatosan talpon van és tele van energiával. A követői azt szeretnék tudni, honnan szerzi a sok motivációt és kitartását.

A fitneszedző most egyik legutóbbi Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy honnan van ennyi energiája. Réka titka a rendszeres masszázs, nyújtás, szauna és további lazító programok. Azonban azt is megosztotta rajongóival, hogy még legalább 20-25 évig szeretne edzéseket tartani.

,,Tábor utáni testi-lelki feltöltődés🙏❤️ Nagyon sokszor kérdezitek, honnan van ennyi energiám?! A titok, mindig önmagunkban rejlik. A test és a lélek egysége, egymás nélkül csak ideig-óráig működik. Majd, amikor magára marad, mert figyelmen kívül hagyod a jeleket, megbetegszik. Az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet fordítok a regenerálódásra, hiszen a testem 24 éve olyan terhelést kap, amit rendszeres masszázzsal, nyújtással, Krio szaunával, jakuzzival, energetikai kezeléssel és pihenéssel tudok ellensúlyozni. Nekem a testem a munkaeszközöm, amire vigyáznom kell, mert még legalább 20-25évig szeretnék Nektek edzéseket tartani😝🤸♀️”

-írta Instagram-bejegyzésében Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!