Rubint Réka egyik kommentelője szerint a fitness királynő még nem tett le eleget az asztalra - ifaktor

Rubint Réka egyik hozzászólója nem kertelt. Keményen odamondott.


Réka Instagram-profilján nagy örömmel tette közzé, hogy az idén is megrendezésre fog kerülni az Alakreform bál, mely már korábban is nagy népszerűségnek örvendett.

A posztot ide kattintva érhetitek el.

A fitness gurut egy csodálatos, fehér estélyi ruhában láthatjuk fotóján, egy gyönyörű karácsonyfával a háttérben. A helyszín is párját ritkítja, hiszen a fenséges budapesti Boscolo Hotelről van szó. Az épület helyszínt ad egyúttal a világ legszebb kávéházának is, a New Yorknak.

Azonban a kép láttán nem mindenki volt lelkes. Az egyik kommentelő bizony nem finomkodott a szavakkal:

„Béres Alexandra vagy a Péntek Enikő vagy a többi másik miért nem csinál ilyen sz*rságokat? Jaaaa mert nekik nem az a fontos, hogy állandóan azt mutogassák, milyen tökéletesek, meg, hogy körbe legyenek rajongva, hanem az, hogy letegyenek az asztalra valami fontosat!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!