Rubint Réka hazudott? Őt is vizsgáló alá vetették - ifaktor
Rubint Réka hazugságvizsgáló gépre kötve, mintás ruhában ül

A 20 perc őszintén című YouTube-műsor legújabb vendége Rubint Réka volt, akit hazugságvizsgáló gépre kötöttek és így tettek fel az életére vonatkozó kérdéseket. Réka egészen jól szerepelt a ,,vizsgán", de volt olyan kérdés, amin kilengett a mutató.


A fitnesz edző számtalan izzasztó kérdést kapott a műsor alatt, bár úgy tűnt, őt egyáltalán nem zavarják a személyesebb kérdések és mindenre egyenes választ adott.

Ennek ellenére volt pár kérdés, aminek válaszolása során az a bizonyos mutató picit kilengett. Természetesen a műsorvezető kitért ezekre a kérdésekre is Rékával való beszélgetése során.

A mutató akkor is kileng, ha a kérdés érzékenyen érinti a válaszolót. Ilyen volt a ,,Gyakran fojtod-e el a fájdalmadat, hogy megkíméld a környezetedet?" mondat is, amit Rékának szegeztek. Réka a hazugságvizsgálat alatt a kérdésre azt válaszolta, hogy nem, azonban utána a műsorvezetővel alaposabban körbejárták a témát. Ekkor kiderült, hogy Norbi szívműtétekor a gyerekek még kisebbek voltak és őket akkor óvta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!