Rubint Réka: Norbi állapota stabil - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a fitneszgurut, Schobert Norbit sürgősen kórházba szállították a tegnapi nap folyamán. Rubint Réka ma ismét informálta követőiket Instagram-oldalán férje állapotáról.


Réka ahogyan ígérte is, azonnal jelentkezett közösségi oldalán, amint tudott. Posztjából megtudhattuk, hogy Norbi állapota már stabil és ha minden így halad, akkor a jövőhét elején már haza is engedik.

A fitnesz edző megosztott egy fotót is, amin Norbi mellett fekszik, akiből számtalan zsinór áll ki, de láthatóan tényleg jobban van a fitnesz pápa.

Drága Mindenki!
Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem a Szerelmem, jòl van🙏❤️
Tisztelettel és mèrhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat ,az orvosok, a kòrhàzi dolgozòk és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért!
Norbi àllapota stabil. A legjobb kezekben van.
Gyógyulása érdekében pihenèsre van szüksége, ezért kèrem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben!❤️
Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kòrházat!
A Jòisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt🙏❤️
Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát … nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket!❤️❤️❤️
Vigyázzatok magatokra, egymásra a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt

- írta Réka bejegyzésében, amit ide kattintva láthatsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!