Ezen szokott vitatkozni Rubint Rékával Lara és Norbi - ifaktor
Schobert Norbi Jr, Schobert Norbi, Schobert Lara és Rubint Réka.
Palik László legújabb – online – műsorában ezúttal Rubint Réka és Schobert Norbi gyermekei, Lara és Norbika volt a vendég, akikkel egy kiadós futás közben beszélgetett az egykori televíziós.


Továbbra is egészen elképesztő, hogy Lara mennyire hasonlít édesanyjára és a beszélgetés egyik legérdekesebb részlete is ehhez kapcsolódik, ugyanis a lány elárulta, hogy nem csak külsőleg, hanem belső tulajdonságokban is nagyon hasonlít édesanyjára.

Lara szerint Réka sokszor nem tudja elfogadni, hogy egy tükröt lát maga előtt lányában, és emiatt gyakran összetűzésbe keverednek, mert mindketten nagyon makacsok. Ezután Norbika csak annyit fűzött hozzá, hogy az ő legnagyobb vitája édesanyjával, azzal kapcsolatban szokott kialakulni, hogy nem viszi le a szemetet...

Palik László kifejezetten élvezi új szerepkörét, noha csak nemrég derült fény rá, hogy három évad és 303 epizód után búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a TV2-től. Az Exatlon Hungary, a TV2 extrém sportrealityje 2019-ben indult hódító útjára. Akkoriban mindenki nagy meglepetésére, sokéves távollét után, ezzel a műsorral tért vissza Palik László a képernyőre a Formula 1-es versenyek közvetítésétől való visszavonulása után.

A műsorvezető az utóbbi időben online műsorgyártásba kezdett. A Palikék Világa by Manna alapvetően a YouTube-ra készül, azonban a Manna FM-en is rendszeresen hallhatóak a beszélgetései. Palik nemrég árulta el a műsor nézőinek, hogy az utóbbi műsorokat ugyan leforgatták, de időközben meghalt édesapja, amit nehezen tud feldolgozni, de igyekszik nem új podcastje rovására tenni mindezt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!