Rubint Réka reagált a sértő kommentekre, amiket kapott - ifaktor
Rubint Réka és Schobert Norbi egy asztalnál ülnek és fogják egymás kezét

Az utóbbi időben többször is beszámoltunk róla, hogy a fitnesz párost, Rubint Rékát és Schobert Norbit igen sok bántás éri közösségi platformjaikon. Ez most sem történt másképp, ezúttal azonban Réka kiállt magáért.


Történt ugyanis, hogy a fitneszguru, Schobert Norbi meglepte feleségét egy romantikus vacsorával, amit természetesen megosztott követőivel és Instagram-oldalán publikálta. Norbi követőinek azonban szemet szúrt, hogy Réka nincsen a legjobb formájában.

Mivel ez a meglepetés már a nap végén történt és Réka valóban nem számított rá, így érthető, hogy az egész napos rohangálás és teendői intézése után már fáradtabb volt. Azt viszont nem tudjuk megérteni, hogy hogyan kaphatott a fitnesz edző ennyi bántó, sértegető hozzászólást.

„Nagyon meg van gyotorve és oregedve az arca. Ez a te szégyened. Biztos az agyára mész csak fél megmondani neked, mert kell a pénzed neki meg a gyerekeknek. Tejeljen a póniló"

- érkeztek az ilyen és ehhez hasonló kommentek.

Réka ezúttal azonban nem hunyt szemet a történtek felett és megvédte magát Instagram-oldalán:

„A Szerelmem ma spontán randira hívott. A városban találkoztunk, miután Zalánt hazavittem a suli előtti tanszerbeszerző vásárlásbòl.
Norbi az étteremben virággal várt, mint 20éve szinte minden alkalommal❤️
A boldogságomat megosztotta az oldalán, ahol kommentként jött rám az "öreg, meggyötört" jelző, mondvàn : rá vagyok kényszerîtve, hogy elviseljem a férjemet.
Nos! Bizonyára! Nem 1-2hete! 20!!!éve állom ezt a szörnyű kínt!
Mert pont olyan vagyok, akit bármennyire is lehet irányítani😂
Soha! Senki nem tudott egy percre sem az irányítása alá vonni, épp ezért tartok ott és vagyok az, aki vagyok!!!
Nem "meggyötört", hanem hulla fáradt vagyok! Bizony! Mert attól, hogy sokszor ufònak tűnök, nem vagyok az. Én is ember vagyok, aki rengeteg dolgozik és akinek az energiája, hasonlòan màsokhoz, véges. Épp most nyomtam végig 1 hetet Rodoszon 80 táborozòval és pénteken màr 219 Alakreformossal megyek a Spirit hotelbe !
Közben lesz még egy Rozsnyai és egy online edzés is😉 Hétvégenként általában lenyomok 4-6 fellépést, hétközben igazgatom az irodai folyamatokat … és bármilyen furcsa, de én is 3gyereket nevelek, terelgetek, reggel 7kor edzésre viszek … és hosszasan sorolhatnám!
Szòval! Nyugi! Gyorsan visszatöltöm az energiaraktáraimat és holnap /kedden este/ 18.30-kor szétszakîtjuk a Rozsnyai falát!!!
A 20éve tartò szerelmet és figyelmességet pedig köszönöm Szerelmem!!! Köszönöm, hogy ragyogtatsz!!!❤️❤️❤️
Még legalább 40, hasonlòan csodás évet kívánok a Jòistentől Veled és a világ legboldogabb mamikája leszek"

- írta Réka közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!