Rubint Réka részletesen beszámolt a Norbival történtekről - ifaktor

Korábban már mi is megírtuk, hogy Schobert Norbit rosszulléte miatt kórházba kellett szállítani. Azonban ennél többet mi sem tudtunk az esetről. Most Rubint Réka elárulta, hogy mi is történt pontosan.


Réka az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel és barátaival, hogy mi is történt azon a napon Norbival, mikor házuk előtt összeesett. Réka teljes részletességgel számolt be az esetről.

„Drága Követőink! Baràtaink!
Az elmúlt napokban ismèt szembe kellett nèznünk azzal a tènnyel, hogy a baj nem húz sorszámot, nem jelentkezik be. Jön ès minden előzmèny nèlkül lesújt!
Szeretnèm röviden összegezni, ami történt"

- kezdte bejegyzését Réka, majd így folytatta:

„Norbi csütörtökön reggel minden előjel nèlkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselèsnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszèd épp akkor sétált ki a hàzukbòl, îgy azonnal èszlelte a történteket és becsengetett, szòlt nekem.
Azonnal mentőt hîvtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát.
Rövid időn belül megèrkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnòzis : sztròk.
Sztòk, ami sajnos bárkivel, bármely èletkorban ès kondîciòban előfordulhat.
Nem történt agyvérzès, egy vérrög elzáròdást okozott az agyban.
A Légimentők és az Országos Mentőszolgálat gyors és profi ellátásának, az azonnali kòrházi vizsgàlatokat követő vérhîgításnak köszönhetően, sikerült stabilizálni az állapotát és a koponya CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak.
A katèterrel történő beavatkozással, sikerült eltávolítani az elzáròdást okozó vérrögöt.
Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandò károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlèkezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van.
A rosszullétének azonnali észlelése és a mentőszolgálat gyors segítsége nagyban hozzájárult, hogy rövid időn belül megkapta a megfelelő kòrházi ellátást, s így időben!!! sikerült segîteni és a beavatkozásra sort keríteni!
Nem tudunk elég hálásak lenni a HONVÈD kòrháznak és OKITI-nek a magas színvonalú szakmai munkájukèrt!
A sztròkot nagyon sok minden okozhatja, viszont a regeneráciòban òriási szerepe van annak, hogy Norbi egész életében sportolt, erős a szervezete.
Bízunk benne, hogy szèp lassan megerősödik és a javasolt terápiás kezelések igènybevètele ès betartàsa mellett, hamarosan újult erővel tud Nektek segíteni
❤️
Én Vele és mellette vagyok! Körülölelem a szeretet energiàjàval, ami az egyik legerősebb gyògyszere a lèleknek"

- olvasható Réka bejegyzésében, amit ide kattintva láthatsz.

Bízunk benne, hogy Norbi mi hamarabb felépül és sok kitartást kívánunk családjának is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rúzsa Magdi egy posztban kért elnézést az elmaradt koncert miatt

Vásárosnamény polgárai mindennél jobban várták Rúzsa Magdit, ő azonban képtelen volt megtartani a koncertet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!