Rubint Réka terápiára jár a gyűlölködő kommentek miatt - ifaktor
Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka
Schobert Norbiról és Rubint Rékáról alapvetően azt gondolhatnánk, hogy könnyen veszik a kritikákat és még ennél is könnyebben tudják ezeket kezelni, azonban a valóság mást mutat...


Réka a Best magazinnak adott interjújában árulta el, hogy bizony sokszor nehezére esett az idők során kezelni az őt és családját ért támadásokat – írja az NLC.

A fitneszinfluenszert több mint egy millióan követik a közösségi oldalain, ahogy férjét, Schobert Norbit is, aki azonban az utóbbi időben rendre megdöbbentő – sokszor sértő – kijelentéseket tesz.

Ennek ellenére Réka már 19 éve jár légzésterápiára, ahol ezeknek a támadásoknak a leküzdésére is nagy hangsúlyt fektetnek.

„Tizenkilenc éve járok légzésterápiára, ahol sokat foglalkoztunk és foglalkozunk a mai napig azzal, hogy mi miért történik. Volt alkalmam szembenézni magammal, a félelmeimmel, úgy érzem, óriási fejlődésen mentem keresztül"

– árulta el a 43 éves fitneszkirálynő.

„Hat hónapos kismama voltam Larával, és rengeteg támadást kaptam. Hónapokon keresztül azt írták az újságok, hogy a házasságom Norbival marketing- és érdekházasság. (…) Mivel képtelen voltam az alaptalan és sértő vádakat a helyükre tenni, tudtam, segítségre van szükségem. Ekkor találtam meg Katát, a terapeutámat, az én angyalomat és segítőmet. Rájöttem ugyanis, hogy Rubint Réka testében nem remeghet Rubint Réka lelke. A félelmeimet, a bizonytalanságaimat ki kellett magamból dolgozni, hogy tisztában legyek önmagammal."

– árulta el a Bestnek adott interjúban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!