Rubint Rella őszintén mesélt bőre állapotáról - ifaktor

A népszerű fitnesz influenszer, Rubint Rella egy lassan két éve tartó kálváriának vetett véget, ami az arcbőre állapotát érintette.


Rella Instagram-oldalán felvállalva egy nehéz időszakát, bátran osztott meg fotót a két évvel ezelőtti arcbőréről és a jelenlegiről. Egy majdnem két évig tartó küzdelem volt, mire az influenszernek sikeresen rendbe került az arcbőre.

Ennek ellenére posztjában is elmondta, hogy ha ezzel tud másokon segíteni, akkor mindenképp megéri megmutatnia a világnak a két évvel ezelőtti arcbőrét is.

Rella a mai napig nem tudja pontosan, hogy mi okozhatta nála ezeket a problémákat, azonban a megoldást megtalálta rá, bár hosszú és rögös volt az út, de sikerült neki.

„Hogy mi tett tönkre? Csak találgatni tudok. Fogamzásgátló elhagyása (soha többet nem szedném újra!!!), stressz, államvizsga stb… 2020. december volt, amikor úgy éreztem valami nincs rendben. Rengeteg krém, német bőrgyógyászati klinika, konzultációk, hormonvizsgálat, mind ablakon kidobott pénz. Mert nem segített semmi.
Egy utolsó reménysugárral egy barátnőm által elmentem az @aestheticaorvosikozpont -ba. Komplex tanácsadáson és bőrdiagnosztikán vettem részt, már túl vagyok 2 SkinDual és 2 DermaClear kezelésen, amik bár drága kezelések, de nagyon hatékonyak. Azt hiszem a képek (3.kép)➡️ magukért beszélnek. Nagyon sokat aludtam rá, mire úgy döntöttem, megosztom veletek. Ha segít, ha eljut ahhoz, akihez kell egy percig sem szégyellem. Fontosnak tartom, hogy ne csak a szépen beállított, szerkesztett képeket lássátok, hanem a valóságot is. Továbbá tervben van egy újabb hormonvizsgálat (lehet az előző túl korai volt a fogamzásgátló elhagyása után), Nem iszom csapvizet, helyette üveges vizet veszünk. Elhagytam a glutént és a tejtermékeket. / legalábbis sokkal kevesebbet eszem belőle, mint korábban 😅/, illetve cukrot is nagyon ritkán eszem/ az étteremben nehéz megállni a desszertet 😝/ Több vitamint szedek és ezeknek köszönhetően a menstruáció is kevésbé fájdalmas"

- mesélte el történetét Rella őszintén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Daniel Lincoln on Unsplash

Top 4 jelmezötlet halloweenre

Közeleg a halloween, amit bár hazánkban sokáig nem volt szokás ünnepelni, egyre elterjedtebb szokássá válik. Összegyűjtöttük a Top 4 legjobb jelmezötletet idén halloweenre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!