Botrány a Batwoman forgatásán: Ruby Roset leváltották - ifaktor
Ruby Rose a Batwoman plakátján
Ruby Rose alakította volna Kate Kane karakterét az új Batwoman filmben, azonban a színésznő teljesen felháborodott a forgatás miatt. Szexuális zaklatással, életveszélyestetéssel, és szörnyű munkamorállal vádolja a producert és több stábtagot is.


Ruby Rose Instagram-történetében fakadt ki, amelyben felháborodva mondja el, milyen sérelmek érték a forgatás alatt. Úgy döntött most elmondja az egész világnak, megosztja velünk, milyen borzalmasan érezte magát egész idő alatt. Mindenkit ledöbbentett azzal, amiket elárult.

Elsősorban szexuális zaklatással vádolja a producert, Peter Roth. Másodszor pedig a férfi folyamatosan dolgoztatta a színésznőt, mielőtt felépülhetett volna a sérüléseiből. Ugyanis Ruby sokszor csúnyán meg is sérült a forgatás alatt. Véleménye szerint ez a veszélyes munkakörnyezetnek volt köszönhető. Roth konkrétan megzsarolta a színésznőt, hogy amennyiben nem folytatja a munkát még felépülése előtt, abban az esetben az egész stábot kirúgja és Rose lesz érte a felelős.

Továbbá Ruby egy olyan esetről is beszámol, ahol az egyik stábtag harmadfokú égési sérüléseket szenvedett az egész testén, mindenki szeme láttára, a forgatás alatt. Ezután semmilyen terápiát nem biztosított a stúdió a szemtanúknak, továbbá azonnal folytatták a munkát, ahol éppen egy szex-jelenetet kellett felvenniük. Ruby nagyon felháborodott a történteken. Elmondása szerint ő volt az egyetlen, aki virágot küldött a sérült kollégájának.

A Warner Bros stúdió reagált Ruby vádjaira. Teljes mértékben tagadják a történteket, Roset hazugsággal vádolják és nem kívánnak többé a színésznővel együtt dolgozni. Ruby is úgy nyilatkozott, hogyha pisztolyt tartanának a fejéhez, akkor sem dolgozna újra a stúdióval. Batwoman szerepét pedig Wallis Day vett át.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!