Nagy lépést tett karrierjében Rudolf Péter - ifaktor
Rudolf Péter

Rudolf Péter úgy érezte, itt az idő arra, hogy visszatérjen színészi karrierjéhez és ott folytassa, ahol négy évvel ezelőtt abbahagyta a Vígszínház színpadán.


Négy év kihagyás után, Rudolf Péter úgy döntött, visszatér a színészethez. Nagyon hiányzott már neki a szakma és úgy érzi össze tudja hangolni ezt a feladatkört az igazgatói munkájával is.

Péter a Barátom, Harvey című darabban játszik címszerepet majd, a Vígszínházban, amelynek a színész igazgatója is egyben. Fontosnak tartja, hogy így közelebb kerülhet a kollégáihoz és elárulta, hogy a jövőben több darabban is viszont láthatjuk.

“Hiányzott a színészi munka. És az is bizonyos, hogy ez az együttlét a kollégákkal az igazgatónak tanulságos. (…) Kezd felállni egy olyan működés, amely lehetővé teheti, hogy a jövőben is vállalhassak színészi feladatokat, anélkül, hogy zökkenne az üzemmenet“

-nyilatkozta a színész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!