Rúzsa Magdi posztban kért elnézést az elmaradt koncert miatt - ifaktor

Vásárosnamény polgárai mindennél jobban várták Rúzsa Magdit, ő azonban képtelen volt megtartani a koncertet.


A hétvégi napok nem csak Rúzsa Magdinak, de a Vásárosnaményieknek sem kedvezett. Egy ottani koncerten lépett fel az énekesnő, azonban a szervezőkkel közösen arra jutottak, hogy félbe kell hagyják az előadást.

A viszontagságos időjárás sem szegte kedvét az énekesnőnek, aki annak ellenére, hogy hármas ikrekkel várandós és szinte megindult a föld, belekezdett koncertjébe. Ezt követően pedig olyan erőssé vált az esőzés, hogy néhány szám után kénytelenek voltak megszakítani az előadást.

Magdi a közösségi oldalán kért elnézést a helybéliektől és megígérte, hogy visszajönnek a pótlásra.

Vásárosnamény! Nagyon sajnálom, hogy az eső így elbánt velünk. Kétszer is megpróbáltuk, de a színpad a beverő eső miatt életveszélyessé vált. Persze ilyenkor titeket is féltenek a szervezők. Mi mindent megtettünk és ti is. Mélységes tisztelet nektek, hogy a zuhogó esőben is kitartottatok. Legalább néhány dalt együtt énekeltünk. A szívem megszakadt miattatok, amikor kimondták, hogy ennek a koncertnek itt a vége. Visszajövünk még! Köszönöm a sok áldást! Míg újra találkozunk, hordozzon benneteket tenyerén az Isten!"

Az énekesnő egyelőre még képes arra, hogy koncertezzen, azonban az idő limitált, hiszen a gyerkőcök a pocakban egyre nagyobbak lesznek, így többek között a pótlás dátuma is bizonytalan még.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!