Rúzsa Magdi posztban kért elnézést az elmaradt koncert miatt - ifaktor

Vásárosnamény polgárai mindennél jobban várták Rúzsa Magdit, ő azonban képtelen volt megtartani a koncertet.


A hétvégi napok nem csak Rúzsa Magdinak, de a Vásárosnaményieknek sem kedvezett. Egy ottani koncerten lépett fel az énekesnő, azonban a szervezőkkel közösen arra jutottak, hogy félbe kell hagyják az előadást.

A viszontagságos időjárás sem szegte kedvét az énekesnőnek, aki annak ellenére, hogy hármas ikrekkel várandós és szinte megindult a föld, belekezdett koncertjébe. Ezt követően pedig olyan erőssé vált az esőzés, hogy néhány szám után kénytelenek voltak megszakítani az előadást.

Magdi a közösségi oldalán kért elnézést a helybéliektől és megígérte, hogy visszajönnek a pótlásra.

Vásárosnamény! Nagyon sajnálom, hogy az eső így elbánt velünk. Kétszer is megpróbáltuk, de a színpad a beverő eső miatt életveszélyessé vált. Persze ilyenkor titeket is féltenek a szervezők. Mi mindent megtettünk és ti is. Mélységes tisztelet nektek, hogy a zuhogó esőben is kitartottatok. Legalább néhány dalt együtt énekeltünk. A szívem megszakadt miattatok, amikor kimondták, hogy ennek a koncertnek itt a vége. Visszajövünk még! Köszönöm a sok áldást! Míg újra találkozunk, hordozzon benneteket tenyerén az Isten!"

Az énekesnő egyelőre még képes arra, hogy koncertezzen, azonban az idő limitált, hiszen a gyerkőcök a pocakban egyre nagyobbak lesznek, így többek között a pótlás dátuma is bizonytalan még.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bill Murray szerepet kapott a Hangya és a Darázs: Quantumaniaban

A rendező Peyton Reed volt, aki miatt belevágott Bill Murray a Marvel-Univerzumba és egyáltalán nem bánta meg.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!