Rúzsa Magdi elmondta, hogyan tudta titokban tartani terhességét - ifaktor

Most megtudjuk, hogyan rejtette el Rúzsa Magdi a pocakját a kíváncsi szemek elől.


Nemrégiben magát Rúzsa Magdit is lesokkolta, hogy hármasikrekkel várandós-írta meg a Ripost. Az énekesnő a Balázsékban mondta el örömét és persze azt, hogy milyen praktikát kellett bevetnie terhessége titokban tartásához.

Magdi már a 13. hétben jár, de persze már az első héten szemmellátható volt, hogy pocakja megnövekedett. A kismama jókedvűen vallotta be, hogy mindig azért imádkozott, hogy koncertjein az idő esősre forduljon, így kabáttal tudta rejtegetni áldott állapotát:

„Én imádkoztam érte, hogy kabátot tudjak felvenni"-mesélte nevetve. Nehezen tudtam úgy csinálni, mintha nem lenne ott a pocak. Azt mondta is nekem a doki, hogy ameddig nem biztos, hogy minden oké, ne beszéljek erről a dologról."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!