Rúzsa Magdi 16 éve nyerte meg a Megasztárt - ifaktor
Rúzsa Magdi énekel egyik koncertjén.
Rúzsa Magdi elmondta, hogyan tudta titokban tartani terhességét
Instagram/@ruzsamagdolna

Rúzsa Magdi 16 éve nyerte meg a Megasztárt

Rúzsa Magdi legutóbbi bejegyzése igazán meghatotta a követőit. Az énekesnő egy számára sorsfordító eseményről emlékezik meg és ad hálát érte.


Rúzsa Magdinak tizenhat évvel változott meg teljes mértékben az élete. Akkor még csupán 20 évesen jelentkezett a Megasztár harmadik szériájába, amit 2006-ban meg is nyert. Ezután pedig extrém tempóban indult be az énekesnő karrierje. Sorban adta ki lemezeit, dalait és egymást érték fellépései is.

Magdi most legutóbbi Instagram-bejegyzésében emlékezett meg erről az eseményről. Az énekesnő egy igazán megható posztban köszöni meg rajongói támogatását és szeretetét, továbbá hálát ad a lehetőségért, amelyet az élet nyújtott neki.

,,Tizenhat éve ezen a napon, megváltozott az életem. Tizenhat éve még csak álmodoztam dolgokról, amiket azóta sikerült megvalósítanom. Mennyi jó dal született az évek alatt… Szeretem, ahogy megtölti a hangotok az Arénát, a Parkot, a tereket, fesztiválokat, színházakat és énekelitek velem a lelkem darabkáit. Szeretem, hogy viszitek ezeket a dalokat magatokkal az életetek fontos pillanataiba.
Köszönöm az esélyt! Igyekszem továbbra is sok szépet adni és, ahogy igértem, segíteni azokat a fiatal tehetségeket, akikben meglátom azt a szikrát, ami engem is elindított.
Hálás vagyok mindenért, a támogatásért, az útért, a feladatokért, a nehézségekért, a boldogságokért, a könnyekért és nevetésekért, a csapatomért, a közönségemért, a családomért, a barátaimért, a szemüvegért, amin keresztül látom a világot.
Igyekszem minden nap egy kicsit jobb ember lenni és maradni.


Köszönöm Istenem, hogy a tenyereden hordozol!❤️”

-írta Instagram-bejegyzésében Rúzsa Magdi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!