Rúzsa Magdi szusszanásnyi idejében gyermekeiről beszélt - ifaktor
Rúzsa Magdi három gyermekével
A hármasikreket nevelő énekesnő hallgatott az orvosaira, így kényelmesen hozhatta világra a gyermekeit.


Rúzsa Magdinak nem álltak rendelkezésére évek, hogy az egyik gyermek érkezése után felkészüljön a másikra. Az énekesnő házába Keve Lujza és Zalán egyszerre jöttek és minimális idő alatt kellett alkalmazkodnia az új élethelyzethez.

Az orvosok tanácsát megfogadva, hetekkel előtte befeküdt a kórházba, ezért a szülést minden fennakadás nélkül le tudták vezényelni. Az énekesnő most a Hot! magazinnak adott exkluzív interjút, amiből kiderül, hogyan viseli az anyaságot és milyen elkövetkezendő feladatok várnak rá a közeljövőben.

"Az ember azt gondolta, biztos csak a filmekben van így, hogy ennyire átrendeződik az élete, és már semmi más nem számít, csak hogy ők jól legyenek. Nagyon szerettem a várandósságomat, tele voltam érzésekkel. Persze az aggodalom is bennem volt végig, hogy mindenkivel minden rendben legyen. A terhesség alatt előfordulhatott volna bonyodalom, ezért az utolsó időszakot a kórházban töltöttem, és látogatásra sem volt lehetőség. Nehéz feladat volt, ugyanakkor úgy éltem meg, mintha elvonultam volna: teljesen ki tudtam zárni mindent, csak velük foglalkoztam, és olyan érzéseket mantráztam a babáimnak, amiket már magzati korban át akartam adni nekik."
„A sorsunkat a Jóisten kezébe helyeztem”
„Nincsenek megfelelő szavak arra, ami akkor és ott zajlott! Ha visszagondolok, az aggodalmakkal együtt gyönyörű szép várandósságom volt, tele reménnyel, szeretettel. Isten közeli állapotnak éreztem az egészet. A szülés is nagyon meghatározó és mély pillanat volt, a sorsunkat a Jóisten kezébe helyeztem. Időről időre visszanézem a teljes szülést! Érdekes látni, milyen volt akkor az arcom, újra hallani, ahogy ezek a pici babák sorban egymás után felsírnak”

- nyilatkozta az énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!