Rúzsa Magdi: „Potyogtak a könnyeim, mögöttem pedig dőlt össze a világ.” - ifaktor
Rúzsa Magdi kabátban egy padon ül

Instagramra nem rég kikerült új számából egy részlet, ahol Rúzsa Magdi elmesélte, min ment keresztül, mikor ez a dal megszületett.


Rúzsa Magdi folyamatosan varázslatos dalokkal kápráztat el bennünket. Az énekhangja mellett, most várandósságára is felfigyelhetünk, ugyanis az új videójában kifejezetten kihangsúlyozza pocakját.

Azonban arra a kérdésre, hogy a legújabb dala, ami a „Domine” címet kapta, miért íródott és milyen fájdalmakon ment keresztül az énekesnő, azt a klipből kivágott részlethez, leírásban, saját magának megválaszolta.

„…Az utolsó interjún ültem egy kerekasztal beszélgetésen és szinte nem is hallottam a kérdéseket, elmosódott minden. Úton hazafelé az autóban potyogtak a könnyeim, mögöttem pedig dőlt össze a világ. Otthon a férjem már várt az ajtóban, és ott akkor a négy fal között összezuhanhattam. Már csak egy ember voltam a kezei között, akinek rettenetesen fáj a szíve…”

Magdi dala fantasztikusra sikeredett, ezen sorok tudatában pedig egy újabb perspektívából közelíthetjük meg a dalt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!