Ryan Gosling ebben a karakterben csatlakozna a Marvelhez - ifaktor
Ryan Gosling egy kanapén ül

A színész állítólag szívesen tűnne fel a Marvel univerzumban.


Az MTV műsorvezetője, Josh Horowitz nemrég a Twitteren erősítette meg, hogy beszélt Ryan Goslinggal a Marvel Cinematic Universe-hez való csatlakozás iránti érdeklődéséről.

Úgy tűnik, hogy Gosling a Szellemlovas szerepére vetett szemet, ő egy Johnny Blaze nevű karakter, akit egykor Nicholas Cage alakított a 2007-es Ghost Rider című filmben. A film egyik érdekessége, hogy akkoriban Cage női partnerét, Eva Mendes alakította, aki ma már Gosling felesége és gyermekei édesanyja.

Egy tweetben Horowitz felfedte:

„A jövő héten lesz egy teljes beszélgetésem Ryan Goslinggal az @MTVNews számára. De egyelőre egy őszinte EXKLUZÍV. Ryan és én tegnap beszélgettünk a Nova pletykákról, amelyek szerinte nem igazak. DE ma reggel Ryan megkeresett, hogy elmondja, van egy szuperhős, akit el akar játszani… GHOST RIDER.”

Nem ez az első alkalom, hogy a Ghost Riderrel kapcsolatos pletykák felbukkannak. 2021 májusában Gabriel Lunáról azt pletykálták, hogy megismétli a szerepet, ám később 2021 októberében megerősítették, hogy a spin-off sorozatot eltörölték.


Ne hagyd ki!