Ryan Reynolds visszavonul a színészi pályáról - ifaktor
Ryan Reynolds és Blake Lively premieren
Ryan Reynolds nemrég fejezte be legújabb filmjének forgatását, amely nagyon kimerítette. Így a színész egy kis ideig pihenni szeretne, ezért határozatlan ideig nem vállal szakmai felkérést.


Ryan Reynolds most fejezte legújabb filmjét, amelyet Will Ferrell-lel forgatott. Reynolds Instagram-oldalán nyilatkozott arról, hogy ez a forgatás igazán megviselte. Az új filmje a Spirited címet viseli, amely a már jól ismert klasszikus, a Karácsony ének egy modern feldolgozása. A színész a főszereplőt Ebenezer Scrooge-ot alakítja majd.

Deadpool színésze úgy döntött, most itt az ideje, hogy egy kicsit visszavonuljon és idejét családjának és a pihenésnek szentelje. De minden Reynolds-rajongó megnyugodhat, hiszen a sztár csupán határozatlan ideig marad a háttérben állítása szerint.

Különös, hogy pont most döntött így, hiszen korábban úgy nyilatkozott, hogy 70% esély van rá, hogy 2021-ben elkezdik a nagy sikerű Deadpool harmadik részének forgatását, de nagy valószínűséggel, akkor ez az időpont csúszni fog.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!