Most utazott el először kisfia nélkül Sáfrány Emese - ifaktor
Sáfrány Emese az edzőteremben
Sáfrány Emese hasznos tanácsot ad a kisbabával utazó családoknak
Instagram/ @safrany_emese_

Most utazott el először kisfia nélkül Sáfrány Emese

Sáfrány Emese a hétvégét Ibizában töltötte és ez volt első alkalom, amikor kisgyermeke nélkül mozdult ki.

Sáfrány Emese először mozdult ki kisfia nélkül, ráadásul nem is akárhova, hanem Ibizára. Egy hétvégét töltött el a szigetrészen, amely főként a nyüzsgő éjszakai életről híres a fiatalok körében.

Emese egy leánybúcsún vett ott részt, amit úgy érzett, semmiképpen sem hagyhatott ki. Így 11 hónapos kisgyermekét arra az egy hétvégére a rokonainál hagyta. De a légtornász nyugodt szívvel tudta élvezni a rövid nyaralást, ugyanis tudta, hogy Nolen jó helyen van.

,,Ibiza az első hétvége volt, hogy Nolen nélkül voltam. Bevallom sokat hezitáltam, hogy menjek-e. Végül úgy éreztem, így, hogy lassan 11 hónapos, és minden családtaggal szívesen van, rám pedig rám fért a kikapcsolódás, elmentem. Jól is tettem, hogy egy ibizai lánybúcsút nem hagytam ki. Igaz biztos mindenki úgy képzeli, hogy az éjszakákat végig buliztam… hát nem. Örültem, hogy végig alszom az estéket.
Bár Nolen már az első perctől hiányzott, de tudtam, hogy vigyáznak rá, és jó helyen van.”

-írta Instagram-bejegyzésében Emese.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!