Sáfrány Emese:,,Nem akarok tétlenül várni" - ifaktor
Sáfrány Emese mosolyog
Megkérték a kezét Sáfrány Emesének
Instagram/@safrany_emese_

Sáfrány Emese:,,Nem akarok tétlenül várni"

Sáfrány Emese igyekszik válása óta minél hamarabb talpra állni és azokkal a dolgokkal is foglalkozni, amelyeket házassága alatt elhanyagolt.


Szinte sokkolta rajongóit a hírrel Sáfrány Emese, amikor nemrég bejelentette, hogy elválnak férjével. Közös kisfiúk nincs egy éves és szülei nemrég házasodtak össze. Azonban a szemfüles követők észrevehették, hogy Ádám egy ideje nincs ott Emese bejegyzésein az Instagram-oldalán.

Az aggódó követő folyamatosan üzenetekkel bombázták Emesét, amelyben hogy léte felől érdeklődtek. A légtornász úgy érezte a legegyszerűbbnek, ha kollektíven válaszol erre a kérdésre követőinek, a legújabb Instagram-bejegyzésében.

,,Hogy érzem magam?
Vegyesen. Nehéz időszakon vagyok túl, de próbálok a jövőre koncentrálni, a lelkemet építeni, pozitívan állni minden adódó helyzethez, és mint mindenből, ebből is kihozni a legjobbat.
Rengetegen írjátok, hogy majd az idő megoldja … Köszönöm a tanácsokat, de én nem akarok tétlenül várni… Próbálok hasznosan kihasználni minden percet, a fiam és a vállalkozásom mellett minden szabadidőmben azon lenni, hogy rendbe hozzak mindent magam körül és magamban. Amilyen Önfejlesztő dologra csak tudok elmegyek, és csinálom. Megvan a jövő képem, és határozottan tudom, hogy mit szeretnék. Ebből mostmár nem fogok engedni. 🙏🏼”

-írta Emese az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!