Követői kétségbe vonták Sáfrány Emesét, hogy felelős anya-e? - ifaktor
Sáfrány Emese babáját karján tartva egy medence mellett áll

Sáfrány Emese, egy neki csodálatos képet posztolt kisfiáról és magáról, az internet népe viszont itt is betámadta a légtornászt.


Sáfrány Emese és családja is jól megérdemelt pihenésüket töltik. Ezt Instagramon is megmutatták, hiszen kisfiával egy olyan közös képet töltött fel, ahol a pici Emese karjában van, viszont míg az anyukán van, addig Nolenen nincs sapka. Ez pedig éppen elég volt, hogy felkérdezzék követői.

Ezek után pedig elmondta véleményét az ilyen mindent megmondó emberekről is:

"Kicsit már elegem van ezekből! Vannak olyan emberek, akik mindenkit kiosztanak, mert ez ad nekik örömet. Félreértik a dolgokat, és egyből irkálnak. Sokszor próbálom egyből lereagálni, eloszlatni a téves infókat, hogy elejét vegyem a dolognak, de néha már egyszerűen csak törlöm a butaságokat. Nem veszem a szívemre az ilyeneket, én tudom mi a jó Nolennek. Ez a sapkás dolog is... ha nem veszem le róla, akkor beizzad a kis feje a fűtött helységben, és előbb megfázik. Sokan csak azt keresik, mibe köthetnek bele, mert ettől jobban érzik magukat. Az én időm ennél viszont értékesebb."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!