Salma Hayeket megpróbálták megkéselni Hollywoodban - ifaktor
Salma Hayek kék ruhában

Minden színész a Hírességek Sétányára szeretne kerülni. Salma Hayek végre megkapta saját csillagát, közben pedig elmesélte ezt félelmetes sztorit.


Rajongók és sztárok egyaránt összegyűltek Hollywoodban, ahol különb dolgok miatt is ünnepeltek, mint egy film premier. Salma Hayek ugyanis megkapta a saját csillagát a Hírességek Sétányán, ezzel pedig ő lett a 2709. világsztár, akit ez a megtiszteltetés érhetett.

Los Angeles polgármestere Eric Garcetti, az Oscar-díjas rendező Chloé Zhao és a színész, humorista Adam Sandler is köszöntötte Hayeket.

„Salma egy rendkívül tehetséges és empatikus tehetség."

mondta Zhao.

„Ő egy olyan nő, aki képes a saját útján járni és senkinek sem engedi meg, hogy beskatulyázza őt!"

Amikor a színésznő a színpadra lépett, akkor elmondta, hogy számára ez a ceremónia egy gyógyulás is egyben, ugyanis amikor Mexikóból az Egyesült Államokba költözött még az 1990-es évek elején, ugyanitt megpróbálták őt megkéselni.

Hayek elmondta, hogy amikor Los Angelesben voltak a barátaival, akkor megnézték Hollywoodot. Amikor ott sétálgattak ahol most állnak, egy hajléktalan férfi feküdt a földön. A színésznő kikerülte őt és tovább sétáltak, amit a férfi zokon vett, ezért hirtelen felpattant és egy késsel elkezdte őket követni, hogy leszúrja Hayekot.

„Senki sem segített."

mondta a színésznő, majd az esetet követően befutottak egy üzletbe.

„Átugrottuk a biztonsági kaput és felkaptam egy tárgyat, amivel védekezni próbáltam."

Hayek aztán elmondta, hogy két motoros férfi megjelent ekkor, akik odamentek és azonnal hatástalanították a támadót, majd elegánsan visszasétáltak a motorjaikhoz és elhajtottak.

„Mindig amikor a Hollywood Boulevardra gondolok, erre emlékszem. Amikor hazamentem azt mondtam magamnak: 'Mit keresek én itt? Senki nem akar engem. Ma majdnem megöltek.'"

Ezt követően több alkalmat is megemlített, amikor rasszista megjegyzésekkel illették őt a származása miatt.

„Emlékszem a stúdió folyton azt mondogatta, 'Miért nem mész vissza a mexikói tv-be? Soha nem találsz itt állást.' És persze ezen az estén még majdnem le is szúrtak. Ezért mondtam magamnak, amit."
„De itt maradtam és ezt szeretném megköszönni nektek kedves rajongóim. Ha megkérdezitek, hogy mi adott nekem bátorságot, hogy maradjak, azt mondanám, hogy habár akkor még Hollywoodban nem tudták, hogy ki vagyok, a latin nemzetiségűek az USA-ban pontosan tudták, hogy ki vagyok. Megértették, hogy ilyen álmokkal miért is jöttem el onnan, ahonnan."

A színésznő pedig zárszóként ezt mondta:

„Találj valamit, amit szerethetsz, mert az egyetlen dolog amiért maradtam, az a filmek és a mozi iránti szeretet. Ha azt gondolod, hogy nem vagy jó abban amit csinálsz, mint ahogy én gondoltam, hajts addig, amíg jó nem leszel benne. Nem kell a filmekben megtalálnod ezt a szeretet. Bármiben jó lehetsz profi amit csinálsz. Próbáld meg mindig jobban. Próbáld megtalálni az örömöt abban, amit csinálsz."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!