Salma Hayek házát szellemek szállták meg - ifaktor
Salma Hayek
Salma Hayek londoni házát több, mint egy tucat szellem szállta meg. A gyönyörű színésznő azt is elárulta, hogy olyan szinten elfajultak a dolgok, médiumot hívott segítségül.


Szinte egy amerikai horrorfilmbe illő az az eset, amely Salma Hayekkel és családjával történt. A színésznő az Ellen Degeneres-showban számolt be arról, amikor több mint egy tucat szellem szállta meg londoni otthonukat. Különböző hátborzongató dolgok történetek a házban, mint például lámpák villogtak, magától megszólalt a zongora vagy éppen kinyíltak, becsukódtak az ajtók.

Hayek azt is elmondta, hogy ő maga ugyan nem látott semmilyen szellemet, viszont ekkor nagyobbik lánya, a 14 éves Valentina felugrott a nézők soraiból és bekiabálta, hogy ő viszont igenis látta ezeket az idegen entitásokat. Édesanyja természetesen hitt neki és azonnal egy médium segítségét kérte abban, hogy megszabaduljanak a szellemekről. Azonban az igazán ijesztő rész ekkor következett, ugyanis a felbérelt szakértő összesen 20 entitást látott a házban.

A médium állítólag sikeresen kiűzte a szellemeket a házból, így most már a család is nyugodtan alszik. Salma Hayek mindig is igyekezett inkább viccesen felfogni a történteket és azóta is ugratja vele mind a családját, mind pedig a kollégáit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!