Samuel L. Jackson ezt imádja legjobban régi-új karakterében - ifaktor
Samuel L Jackson fehér pólóban szemüvegben fotózkodik

Szinte nem is tudja, hány filmet forgat egyszerre Samuel L. Jackson, a Marvel kötelékében. Most Nick Fury karakteréről nyilatkozott.


Samuel L. Jackson hivatalosan is megerősítette, hogy az általa megformált Nick Fury karaktere, nem csak a „The Marvels” című filmben, de egyidejűleg „A Hagyna és Darázs: Quantumania” című filmben is látható lesz.

Egy mostani interjúban a színész elmondta, hogy éppen a „Secret Invasion” című Disney+-os sorozaton dolgozott Londonban, de ha már ott volt, akkor még két filmbe is beugrott néhány jelenetre.

„Amikor Londonban voltam és a sorozat forgatására készültünk, éppen akkor forgatták mind a „The Marvels”-t, mind pedig a „A Hagyna és Darázs: Quantumania”-t. Szóval három Marvel-film is éppen forgott, szóval volt, hogy egyik helyről a másikra rohangáltam.”

A 73 éves Jackson többnyire viccelődve tette hozzá, hogy még jó sok Marvelben megfordulhat.

„Tudod, rendkívül furcsa, mikor valaki azt mondja neked, hogy még kilenc filmre fognak leszerződtetni. Meddig kellene éljek ahhoz, hogy ezt kivitelezzem? Mert hát azért egy filmet elkészíteni, nem kevés idő. A Marvelben viszont akár egyszerre 2-3 filmet is forgathatsz, ami nagyon durva.”

A rajongók pedig már tudják, hogy aki Nick Fury karakterére kíváncsi, az először „ A Hangya és Darázs” filmet nézhetik meg 2023. február 17-én, a „The Marvels”-t pedig 2023. július végén. Egyelőre a „Secret Invasion” sorozatnak nincs még bejelentett megjelenési dátuma.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!