Sánta Juliska műtétje előtt: „Most nem lehetek gyenge” - ifaktor
Sánta Juliska egy ágyon fekszik, fekete göndör hajjal, kék ruhában, magassarkúban, vörös rúzzsal

A népszerű táncosnő, Sánta Juliska Instagram-oldalán számolt be követőinek a hírről: hamarosan egy komoly műtéten kell átesnie.


Juliska elárulta követőinek, hogy a közelgő műtétje miatt meg van rémülve, de tudja, hogy pozitívan kell hozzá állnia, ugyanis csak úgy épülhet fel.

„3 nap és műtenek. Próbálok pozitív maradni!🙏 De néha nem egyszerű. Félek és nem tudom mi vár rám. Konkrétan a térdműtétemig látom az életem. Most épp aneszteziológusnál vagyok.. egyszer voltam már altatásban, de mégis elolvasni ezt a papírt, azért nagyon para!"

- kezdte bejegyzését, majd így folytatta:

„Hiszem, hogy minden rendben lesz, jó kezekben vagyok és igaz a rehabilitáció nagyon hosszú lesz, de egyszer csak vége lesz annak is és újra tudok majd dolgozni, táncolni, futhatok újra és játszhatok önfeledten a kisfiammal!🥰 Addig pedig lesz időm befelé is figyelni, tovább fejlődni és még többet legózni Lacikával!❤️
Olvashatok amennyit csak szeretnék és minden este megnézhetem a Survivort is, mert most erre is lesz időm! Szóval vannak azért elképzeléseim, de hogy igazából milyen lesz ez az időszak.. azt valójában nem tudom. Azt tudom, hogy most nem engedhetem el magamat, nem lehetek gyenge! Muszáj pozitív maradni!🙏"

- olvasható Juliska bejegyzése végén.

Azóta már megtudhattuk a művésznő Instagram-oldalán, hogy a műtét sikeres volt, sőt már a mankóját is elhagyhatta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!