Sarah Jessica Parker és férje csúnyán lebetegedtek - ifaktor
Sarah Jessica Parker elegáns ruhában a tűzhely előtt

A Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker férjével együtt kapta el a koronavírust, ez pedig befolyásolta nem egy fellépésüket.


Sarah Jessica Parker éppen a Broadway-en készült fellépni, amikor jött a hír, pozitívra tesztelték koronavírussal. Azonban nem csak őt, de férjét is, akivel együtt állt volna színpadra. Míg Matthew Broderick hétfőn, addig Sarah Jessica Parker pénteken lett pozitív, így sajnos a hétvégi előadást le kellett mondják.

A színésznő és férje, Neil Simon egyik színpadi vígjátékában szerepelt volna. Míg a hétfőn lebetegedett Brodericket kényelmesen helyettesíteni tudta egy másik színész, addig SJP-re nem voltak felkészülve a rendezők. Sajnálatos módon így az előadást másik időpontra kellett áttenniük.

A Broadway március 28-án nyitotta meg kapuit, és a színésznő férjével együtt, már szerepeltek is többször. A legleső előadásra pedig még három gyermekük is elkísérte őket, hogy az első sorból támogassák szüleiket.

NBC

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!