Sarah Jessica Parker visszaszólt az őt kritizáló rajongóknak - ifaktor
Sarah Jessica Parker koktélozik New Yorkban

Sarah Jessica Parkert az utóbbi időben rengeteg kritika éri külsője miatt az interneten. Ezek a vélemények főként arról szólnak, hogy a színésznő felvállalta ősz haját és smink nélküli arcát. Parkernek azonban most lett elege a bántásokból.Sarah Jessica Parker idén töltötte 56. életévét és pompásan érzi magát a bőrében. Teljes mértékben felvállalja korát, mind a magánéletben, mind pedig a Szex és New York legújabb részében is. Azonban sok követője ezt nem egy példamutató dolognak tekinti, hanem úgy gondolják a színésznő nem igényes a külsőjére.

Korábban Parkert Andy Cohennel kapták lencsevégre, ahogy kettesben ebédelnek New Yorkban. A színésznő jól láthatóan nem visel sminket és ősz haja is teljesen látszik. A rajongók pedig rögtön elkezdték kritizálni őt kinézete miatt.

Parker az amerikai Vogue magazinnak adott interjújában fakadt ki a negatív kommentekre.

„Annyi nőgyűlölő megjegyzést kapunk, ami egy férfivel soha nem történhetne meg. Ősz haj, ősz haj, ősz haj. Nahát, ősz haja van? Ott ültem Andy Cohennel, akinek az egész haja totál ősz, de az senkit nem zavar, ő tökéletes. Neki miért oké, ha ősz haja van? Nem tudom, mit mondjak nektek, emberek!"

„Mindenkinek volt valami megjegyzése. Túl sok ránca van, nincs elég ránca. Egészen olyan volt, mintha az emberek nem akarnák, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, mintha azt akarnák, hogy nekünk igenis fájjon az, ahogy ennyi idősen kinézünk. Mindegy, hogy a természetes öregedést választjuk és nem törekszünk a tökéletességre, vagy csinálunk valamit az arcunkkal, hogy jobban érezzük magunkat"

„Tudom, hogy nézek ki. Nincs választásom. Mit tegyek ellene? Állítsam meg az öregedést? Szűnjek meg létezni?"

-mondta el véleményét Sarah Jessica Parker.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!