Így ért véget Scarlett Johansson és a Disney peres ügye - ifaktor
Scarlett Johansson a Fekete Özvegy című filmben fehér ruhában és fegyverrel a kezében

A Fekete Özvegy bevételei és a Disney állítólagos igazságtalansága körüli ügyeknek most véget vetettek. Sikerült megállapodni a felperessel, Scarlett Johanssonnal.


Scarlett Johansson nincs többé harcfronton, legalábbis ami a Disney és az ő ügyét illeti. A TMZ-nek sikerült kicsikarnia egy nyilatkozatot, amiben az áll, hogy nincs többé tüske a filmgyártó cég és a színésznő között.

A megállapodás pontos feltételei egyelőre ismeretlenek, azonban a nyilatkozatban a színésznő elmondta:

„Boldog vagyok, hogy sikerült megoldanunk a nézeteltéréseket a Disneyvel."

Ez az mondat kicsit úgy hangzik, mintha csak egy gátat sikerült volna egyelőre lerombolni a cég és a filmsztár között, azonban hozzátette azt is, hogy büszke a közös munka eredményeire és nagyon is élvezte a közös, kreatív munkát, valamint elmondta, hogy a jövőben is szeretne velük dolgozni.

A Disney elnöke Alan Bergman is hasonlóképpen nyilatkozott az ügy lezárását követően. Ő is nagyon örül, hogy sikerült ezt az ügyet megoldaniuk és rendkívül nagyra értékeli Scarlett szerepét a Marvel-univerzumban és alig várja, hogy együtt dolgozhassanak a következő projekten, ami a „Tower of Terror" lesz.

Ahogy azt már megírtuk, Scarlett Johansson még júliusban fogta perre a Disneyt, ugyanis az újonnan kijött „Fekete Özvegy" című filmnek a „box office" bevételéből, ami a mozis jegyeladásokból érkezik, egy bizonyos százalékot ő kapott. Ez így is lett, csak állítása szerint a Disney azt nem mondta, hogy miközben kiadják a filmet a mozikban, vele egyidejűleg felteszik a cég saját streaming csatornájára a Disney +-ra, ahonnan akárcsak a Netflixnél, leül a néző a kanapéra az egész családjával és megnézni a filmet, mindössze 10 dolláros havidíjért, ellenben a 10 dollár/db mozijegy árakkal. Ez miatt pedig Johansson rengeteg pénztől esett el, ezért úgy döntött, hogy ez miatt a koránt sem fair húzás miatt bepereli a céget.

A pernek meg volt minden esélye, hogy sokkal csúnyábban végződjön mint ami, de ezzel a mostani megállapodással úgy néz ki, csillapodta a kedélyek és elásták azt a bizonyos csatabárdot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!