Schobert Lara nem gondolta volna, hogy feláll a padlóról - ifaktor
Schobert Lara
Nagyon nehéz időszakon van túl Schobert Lara, aki szinte egyszerre veszítette el a nagymamáját, miközben szakított a párjával, majd kórházba került az édesapja – írja a Liner.hu a Tényekre hivatkozva.


A Schobert-család legidősebb gyermeke hatalmas traumaként élte meg, hogy előbb nagymamáját vesztette el, majd a szerelme is elhagyta, majd édesapja is életveszélyes állapotba került.

Lara elmondása szerint ebben az időszakban nagyon zárkózott lett, alig tartotta a kapcsolatot családtagjaival is. Még édesanyját is eltaszította egy időben, aki inkább hagyta, hogy lánya magától dolgozza fel érzéseit.

A „taktika” sikeresnek bizonyult, ugyanis ma már újra mindent meg tudnak beszélni egymással. Réka szerint végső soron mindketten nagyon jól kezelték a helyzetet, és a rossz időszak már valóban mögöttük van. Ma már tabuk nélkül beszélgetnek egymással, a legjobb barátnőkké váltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!