Schobert Lara Ariana Grandénak öltözött, feneket villantott - ifaktor
Schobert család beöltözve a farsangi bulira

Nem először fordul elő, hogy a népszerű influenszer, Schobert Lara Instagram-oldalán kihívó tartalmat oszt meg magáról. Ezúttal ismét így tett.


Édesanyja, Rubint Réka Alakreform tábort tartott, mely utolsó estélyén az édesanya és lánya retro fitnesz táncosoknak öltöztek, neon színű ruhákba.

Lara külön, saját Instagram-oldalán is megosztotta, hogy hogyan festett a tábor utolsó estélyén, melyhez hozzá fűzte, címben, hogy: ,,köszi, majd legközelebb" - amivel Ariana Grande egyik legismertebb számára utalt.

A képet ezzel a szemmel megvizsgálva Lara valóban tartalmaz nyomokban egy kis Arianat, főleg ami a szettet illeti. Az influenszer kicsit sem volt szégyellős és egy igencsak fenékhangsúlyos fotót osztott meg magáról a közösségi médiában.

A fotó azonnal sikeres lett, már közel húszezren kedvelték és bár korlátozva van a kommentelés Lara oldalán, azok is szépen sorban gyülekeznek. A képet ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!