Schobert Larának elege lett a rosszindulatú kommentekből - ifaktor
Schobert Lara
Schobert Lara nemrég Instagram-oldalán átállította a bejegyzésekre eső korlátozásokat, így mostantól nem kommentelheti bárki a posztjait.


Az influenszer bizonyára sok negatív hozzászólást kaphatott, amelyek nagy része vélhetően nem is neki szólt, hanem sokkal inkább a szüleit – és főként édesapját, Schobert Norbit – kritizálók találtak támadási felületet Lara profilján.

Mindenesetre Lara bejegyzéseihez mostantól csak azok szólhatnak hozzá, akiket ő is követ – nagyrészt barátai, ismerősei –, így a legtöbb rajongó kénytelen lesz magában tartani véleményét.

A haza influenszereknél, sztároknál egy-egy nehezebb időszak alkalmával bevett szokás, hogy korlátozzák a kommenteket. Jelenleg Kulcsár Edina is így tesz válási botránya miatt, amelyért őt hibáztatják a legtöbben, de annak idején a Nyerő Páros után például Dér Heni is hasonlóan cselekedett.

Lara Instagram-oldala ide kattintva látogatható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!