Schobert Lara nincs megelégedve az alakjával - ifaktor
Schobert Lara barna ruhában egy fotózáson

Schobert Lara elsőre igazán magabiztosnak tűnik, aki büszkén mutatja meg az alakját, azonban korábban évekig testképzavarral küzdött.


Schobert Lara bombasztikus formában van, ahogy szinte egész családja. Réka és Norbi gyermekeinek hasonló módon fontos szerepet tölt be az életükben a testmozgás és az egészséges étkezés, mint ahogy szüleiknek.

Azonban Lara nemrég árulta el, hogy sokáig problémája volt az önelfogadással és nem volt teljesen tiszta az önképe. Szerencsére ez mára úgy tűnik már javult és nagyobb önbizalommal mutatja meg alakját akár TikTok-oldalán, amelyért keményen megküzd.

„Évekig hatalmas, túlméretezett göncökben jártam, mert szerettem volna elbújni. Sajnos, ez jellemző rám, hogy nem vagyok tisztában az értékeimmel és az adottságaimmal. Ezt már az iskolában és itthon édesapám is szóvá tette, hogy ne járjak zsákokban”

-nyilatkozta korábban a Blikknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!