Ezért veszett össze Schobert Norbi és pártfogoltja, Géza - ifaktor
Rácz Géza és Schober Norbi

Schobert Norbi és pártfogoltja, Géza egy ideje felhagytak közös céljukkal, miszerint Géza életmódváltással, súlyát a fejére csökkenti. Most fény derült ennek az összeveszésnek az okára.


Schobert Norbi igen nagy fába vágta a fejszéjét, amikor belekezdett Gézával a közös munkába. Azonban az elején nagyon is sikeres volt az együttműködés, hiszen Géza egy év leforgása alatt több, mint száz kilótól szabadult meg. Viszont egy ideje Norbi rajongóinak feltűnt, hogy már nem számolnak be a fogyókúra aktuális állasáról, illetve közös képeket sem posztol már a két férfi az online platformjaikra.

Egy kíváncsi érdeklődő kérdezte meg Norbitól, a fitnesz guru Facebook-oldalán, hogy mi történt közte és Géza között, ami miatt abbahagyták a közös munkát. Erre pedig a Norbi Update Ügyfélszolgálat választ is adott.

„Rácz Géza felnőtt ember, önálló döntési jogosultsággal. Bízunk benne, hogy idejekorán felismeri annak a segítőkészségnek és gondoskodásnak az értékét, amivel Norbi viseltetett irányába az elmúlt, több mint egy évben. Nem kényszeríthetjük fogyásra, sem pedig termékeink fogyasztására, ugyanakkor minden szükséges segítséget megkapott Norbitól, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy felismerje saját élete fontosságát. Mi visszavárjuk, hiszen értékes, jóindulatú fiatalembert ismertünk meg személyében, ezért nagyon bízunk benne, hogy tartani fogja a Norbi által javasolt étrendet. Azt azonban nem engedhetjük meg, hogy Géza esetleges nemtörődömsége aláássa azoknak az embereknek a munkáját, akik Norbi segítségével és/vagy iránymutatásával már lefogytak.”

-írta a Facebook-bejegyzéshez a Norbi Update Ügyfélszolgálat.

Továbbá azt is megjegyezte a Norbi Update csapata, hogy amennyiben Géza újra folytatná a közös munkát, akkor szívesen visszavárják. Azonban, ha csupán hírnévre vágyik, akkor a közös munka véget fog érni. Most Gézán a sor, hogy reagáljon a történtekre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!