Schobert Norbi mindenkitől elnézést kért, akit megbántott - ifaktor
Schobert Norbi.
Schobert Norbinak nem volt könnyű éve, de most egy nagyon szívhez szóló bejegyzéssel búcsúzott 2021-től.


Norbit többször kikezdték az évben – legtöbbször nem alaptalanul –, hiszen gyakran nyersen fogalmazott, amikor az elhízásról és annak veszélyeiről beszélt. Emiatt gyakran magyarázkodni kényszerült, miközben volt egy újabb szívrohama is.

„Kedves Update Csapat, Családom, Követőim! Ezúton szeretnék egy sikerben, egészségben gazdag Újévet kívánni Nektek! 35 éve vettem fel a harcot családi elhízásommal szemben! 26 éve vagyok a médiában. Sokat alkottam. Először vezettem be itthon a szénhidrátcsökkentett termékeket. Ma már 400 termék, 75 bolt és két sikeres klinikai vizsgálat igazolt. Százezreket mozgattam meg személyesen, videóim segítségével. Nem kommunikáltam mindig jól, mert néha sértett a közöny, pedig tudtam a túlzott szénhidrátbevitel halálos ellenség. Néha elfogult voltam az Update termékekkel szemben, mert aki elhitte, csodásan lefogyott. Ez erőt adott nekem. Akiket megsértettem, azoktól elnézést kérek. Egész életemben a jó szándék vezérelt. Olyan utat jártam be, amit kevesen. Nem bántam meg. Sajnos rossz szívvel születtem, kétszer voltam a halál torkában, de a hit, az életmód erőt adott leküzdeni. Biztos oka van. Ti se adjátok fel! Jövőre sem! Búék 2022! Norbi”

– írta Norbi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!