Schobert Norbi fia hatalmas együttérzést tanúsított - ifaktor
Schobert Norbi és Rubint Réka fia, Norbika.
Schobert Norbi és Rubint Réka nagyobbik fia, Norbika a napokban egy igazán becsülendő és tiszteletre méltó gesztust tett, amikor egy idős nő bajban volt.


Az esetről a büszke édesanya, Rubint Réka számolt be, aki az Instagram-oldalán osztotta meg a beszélgetését Norbikával.

Az SMS váltásban az látható, amint a 16 éves tinédzser beszámolt édesanyjának arról, hogyan segített egy idős néninek, aki nem bírta el a csomagjait.

„Kb.2 héttel ezelőtt Norbika szomorúan mesélte, hogy leszállásnál a buszon mindenkit maga elé engedett és amikor rá került a sor a busz elindult. Csalódott volt , hogy a sofőr ezt nem vette észre, majd azért izgult, hogy 1 buszmegállónyit kell visszafutnia és így el fog késni az edzéséről. Én akkor azt mondtam Neki, hogy minden úgy jó, ahogy történt … az emberek nem egyformák, de Ő SOHA ne változzon meg! Maradjon mindig ilyen TISZTASZÍVŰ, segítőkész Ember!!!"

– írta Réka az Instagramon a fotók mellé csatolva.

„Segítettem egy nagyon öreg néninek leemelni a kis gurulós táskáját a buszról, mert már nem bírta szegény. Senki nem volt képes észrevenni. Azt mondta, h a jó isten segítsen meg téged!"

– írta az SMS-ben Norbika, amire Réka csak annyit írt, hogy nagyon büszke rá.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!