Schobert Norbi fia túlsúlyos volt: „Ráküldtem a futógépre” - ifaktor
Schobert Norbi köztudottan nagyon ad a külsőre és az egészséges életmódra, így nem csoda, hogy anno kisfiával is szigorú volt ezen a téren és megpróbálta őt az egészséges életmód felé terelni.


Norbi a Borsnak elmondta, hogy éppen saját gyermekkori testsúlya és az ezzel járó kellemetlenségek miatt hatalmas volt benne a felelősségérzet, hogy a gyermekét megóvja a rengeteg csalódástól, amit neki évekkel ezelőtt át kellett élnie.

„Norbika egészen 13 éves koráig nem akart ezzel foglalkozni. Kicsit túlsúlyos volt, rossz tanuló és nagyon eleven."

– nyilatkozta az édesapa.

„Próbáltam inspirálni, ráküldtem a futógépre és ott álltam mellette, ami miatt sokan beszóltak nekem"

– mondta a nehéz időszakról Norbi.

Végül a kis Norbika úgy döntött apja nyomdokaiba szeretne lépni, amely hatalmas lépés volt a fitneszguru szerint.

„Elsősorban azt tanácsoltam neki, hogy javítson a tanulmányi eredményein. Elkezdte kijavítani a jegyeit és három évvel ezelőtt megfogadta az étkezési tanácsaimat is. Egy év alatt lefogyott, elkezdett vízilabdázni, crossfittezni, közösen szerepelt velem a Retro tornámon. Már nem én motiválom őt, hanem ő engem"

– tette hozzá Norbi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Harry herceg és Meghan Markle interjúja veszített az Emmy díjátadón

Felmerülhet a kérdés, hogy egy interjú Harry herceggel és Meghan Markle-vel méltó ahhoz, hogy Emmyre jelöljék? Úgy tűnik igen.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!