A szakember szerint Schobert Norbi sületlenségeket beszél - ifaktor
Schobert Norbert edzés közben.
Schobert Norbira az utóbbi években sokan kiabáltak kígyót-békát, azonban most egy fogyókúrás szakember sem értett egyet a fitneszpápa egyik kijelentésével.


Norbi a Fókusznak nyilatkozott a mediterrán országok diétás étrendjéről. Az interjúban azt mondta, hogy egy átlagos magyar ember nem tudja megfizetni ezt a fajta egészséges életmódot, ezért nem is azzal kellene foglalkozni, sokkal inkább a sportolásra kellene koncentrálni.

„A mediterrán országokban az átlagos havi jövedelem az 2000-2500 euro között mozog. Ott az átlagos ember 600-800 ezer forintot keres. Magyarországon 200 ezer forintot keresnek az emberek. Nem beszélve arról, hogy ha a mediterrán étrendet betartanánk, naponta 15-20 ezer forintot kéne elkölteni friss halra, tengergyümölcseire, teljes kiőrlésű gabonára, idénygyümölcsökre. Egy átlagos ember nem tud naponta 15-20 ezer forintot elkölteni étrendre”

– magyarázta a fitneszguru.

Dr. Tóth Tamás fogyókúrás szakértő azonban egyáltalán nem ért egyet Norbi állításaival:

„Nem lehet halat enni Magyarországon? Ne már! Hozzá lehet jutni, van egy rakat hal! Nem kell egzotikus új-zélandi ritka fajokat levadászni azért, hogy az ember halat egyen, meg Magyarországon vannak zöldségek. Magyarország mezőgazdasági szempontból egy kitüntetett ország. Itt lehet jókat kajálni”

– jelentette ki a szakértő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!