Schobert Norbi kisfiát hiányolják családi címlap fotójukról - ifaktor
Schobert Norbi edzés közben félmeztelenül

A népszerű fitneszguru, Schobert Norbi a napokban büszkén számolt be közösségi oldalán arról, hogy két nagyobb gyermekével közösen állhatnak a Diéta és Fitnesz magazin címlapján. Követői hiányolták Zalánt a képről.


Norbi már nem először kapja meg követőitől kommentek formájában, hogy kisebbik fiukat Zalánt, mintha takargatnák, vagy szégyellenék, hiszen alig mutatják meg a médiában.

A fitneszguru ezekre a megjegyzésekre rendszerint nem reagál és talán jobban is teszi, hiszen lehet, hogy mindegy lenne, amit válaszol.

„1997 őszén a Diéta Magazin címlapjára kerültem. Egy srác, egy rendőr, tömegekkel a fellépéseken, aki egy apró albérletben lakik és a szolgálat után este órát tart, hétvégén az országot járja. Ma, 24 év után újra megnézték mi van velem. Már az újságosoknál! Megtisztelő. Köszönöm"

- írta közösségi oldalán Norbi, amire érkeztek is a kommentek:

„Zalánka miért nincs a címlapon?? Azért mert dundi ,nem kellene mellőzni"
„Szegény Zalán. Sajnálom nagyon, hogy őt ennyire mellőzitek. Remélem az az aranyos kisfiú megmarad tiszta lelkűnek, és nem lesz olya mint ez a kettő aki a szüleik nélkül sehol nem lennének"

- érkeztek sorban Norbi oldalára a kérések Zalánt illetően. Mindenesetre abban talán egyet érthetünk, hogy nem feltétlen baj, ha egy 10 éves kisfiút nem mutogat a sztár családja mindenhol.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!