Schobert Norbi vásárlói luxus nyaralást és autót nyertek - ifaktor
Schobert Norbi és a nyereményjátéka nyertesei.
Schobert Norbi termékeivel nem csak fogyni lehet, hanem milliós értékű nyereményekhez is hozzájuthatunk.


Sok cég szokott nyereményjátékokat indítani üzlete fellendítése céljából, ám nem minden esetben láthatjuk a szerencsés győzteseket. A fitneszpápa, mintegy biztosítva követőit arról, hogy a nyertesek megkapják, ami megilleti őket, kiposztolt egy közös fotót a győztesekkel.

A nyereményeket személyesen adta át, méghozzá nem is kis tételű „apróságokról” volt szó, hiszen egy Balira szóló luxusnyaralást, valamint egy több mint nyolc millió forint értékű Fiat 500 E elektromos autót lehetett nyerni.

„Mindhárom hölgyet megilleti a gratulációm! Gratulálok Gyémánt Kittinek, aki a szolnoki Update boltban vásárolt és egy Infraszauna győztese lett.👏 Gratulálok Doroszlainé Zelles Melindának és társának, akik a két főre szóló Bali utazás nyertesei és a szombathelyi Update boltban vásároltak.👏 Gratulálok Lutring Renátának, aki pedig egy Fiat 500e autóval gazdagon mehetett haza, és a tatai boltban vásárolt.”

– írta Norbi az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!