Schobert Norbi : „El kell engedjem az emberi gonoszságot” - ifaktor
Korábban már mi is megírtuk, hogy a fitneszgurut, Schobert Norbit sürgősen kórházba szállították és azóta az is kiderült, hogy egy vérrög okozta a problémát.


Norbit sürgősen mentőhelikopterrel szállították a kórházba, ahol azon nyomban meg is műtötték a fitneszgurut.

Felesége, Rubint Réka igyekezett időközönként jelentést adni Norbi állapotáról, aki most nyilatkozott először az ügyben Instagram-oldalán.

„Köszönöm a sok-sok jókívánságot! Most már kezembe a papírjaim és lassan hazatérek. Részletes kivizsgálás után se találtak semmit, csak a stresszt. Amikor sokat a nyakadba veszel, a szív defibrillárhat és megindul egy vérrög fölfele. Ez az út ami ellen nem tudsz sem edzéssel, se étrenddel tenni. Hogy legyek antistresszes, ha a munkám, a küldetésem miatt állandó támadásban vagyok? Nem tudom, de most ezt kell megtanulnom. 50 felett más reakció, mint 25 éve, amikor megismertetek. Egy valamit köszönhetek az orvosoknak, az életnek, a kondíciómnak: Hogy épségben, károsodás nélkül mehetek haza! Egy új esély, hogy ne csupán a bevitt táplálékkal és a mozgással, a lélekkel is meg kell ismerkedjem! El kell engedjem az emberi gonoszságot, nem reagálnom többet csak a pozitív megkeresésekre. Talán csak ennyi. A lecke"

– írta Schobert Norbi az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!